Tervetuloa, Jekku! | Kissanpäiväkimara: Tervetuloa, Jekku!

perjantai 13. toukokuuta 2016

Tervetuloa, Jekku!

jekkukotona2

Tänään oli siis se kuukausia odoteltu päivä! Mulla oli kovat suunnitelmat ehtiä tehdä kaikenlaista ennen iltapäivää, mutta siinä jännäillessäni päädyinkin vain tuijottelemaan Frendejä puolille päivin ennen kuin J tuli kotiin. Kahden jälkeen otettiin suunta kohti Iitä, Käytiin paperit läpi, ja lähdettiin alta pois ennen kuin seuraavat pennun hakijat tulivat paikalle. 

Nyt ollaan oltu ilta kotona porukalla ja tutustuttu toisiimme ja uusiin leluihin, tiloihin ja pihaan. Tipu ja Peppi on ottaneet Jekun tulon yllättävän hyvin, kovin lähelle ne eivät Jekkua päästä, mutta eivät sähise eivätkä piilottele saunalla. Mä olen aivan sulaa vahaa tuon pikkuisen edessä! Jekku on ollut tosi reipas, autossa vähän itketti (ja oksetti....), mutta täällä kotona on leikitty ja tutkittu paikkoja kuin vanha tekijä! 

1 kommentti:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Nyt odotan kyllä innolla seuraavia postauksia.

    Toivottavasti paha olo autossa ei ole jäädäkseen. Rölli oli samanlainen, voi pahoin pienenä, mutta annettiin sille matkapahoinvointitabletti aina ennen matkaa. Nyt se kestää jo reippaasti ajelut Lappiinkin. Mun kaverini, jolla myös on lapinkoira, kuljettaa koiraansa auton takapäässä häkissä, mutta Rölli makaa takapenkillä valjaissa ja omassa turvavyössään. Ehkä se on vähemmän turvallista, mutta meillä hyväksi havaittu tapa. Takapenkillä istuja ei kyllä rapsuttelematta selviä..

    VastaaPoista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!