Olohuoneen muodonmuutos - osa 3 | Kissanpäiväkimara: Olohuoneen muodonmuutos - osa 3

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Olohuoneen muodonmuutos - osa 3

livingroom

Huuuh, kun on kiirettä piisannut! Meillä on nyt reilun viikon ajan ollut vieraita Walesista, ja auton mittariin on kilometrejä kertynyt viikonlopun aikana heittämällä reilu tuhat, kun ollaan vierailtu mm. Ranualla, Haaparannassa ja Raahessa, ja muut kävi maanantaina Rovaniemelläkin, kun itse jouduin jäämään kotiin parantelemaan flunssaa.

Mutta! Nyt mulla olisi teille kuvat meidän uudistuneesta olohuoneesta! En voisi juuri olla tyytyväisempi tähän, ja ollaan jo todettu, että pienemmästä sohvasta huolimattakin tänne mahtuu illanistujaisiin ihan mukava porukka.

olohuone1livingroom3

Siinäpä heti alkuun vähän vertailukuvaa lähtötilanteesta ja lopputuloksesta. Kevään aikana olohuoneessa on siis tapahtunut seuraavat muutokset:

- Tapetit vaihtuivat maalipintaan kahdelta seinältä.
- Vaihdoimme sohvan.
- Vanhan sohvan rahi vaihtui kevyempään sohvapöytään.
- Vanha kattolamppu vihreine valoineen vaihtui uusiin led-spotteihin.
- Hankimme vihdoin verhot ikkunaan, maton lattialle ja lisäksi muutaman tyynyn, joita voi tarvittaessa käyttää myös lattiatyynyinä.
- Peräseinälle hankimme ison taulun.
- Päädyimme laittamaan takaseinän kaiuttimet kokonaan pois, kun merkittävää eroa äänentoistoon ei huomattu niiden ollessa poissa väliaikaisestikaan.

livingroom2

Järjestys pysyi aikalailla samantyylisenä kuin ennenkin, tämä vaan toimii tässä huoneessa parhaiten toistaiseksi. Ei missään nimessä haluttu mitään kokovalkoista sisustusta, ja oon ihan supertyytyväinen tuohon vaaleanpunaiseen väriin, mikä valittiin seinille. Hullua tuuria oli se, että samaa sävyä löytyy hieman myös tuon taulun valosäkeistä ja tyynyistä. Myös juuri oikean värinen sohvapöytä tuli sattumalta edullisesti vastaan Facebookin kirppariryhmässä. Tarvittaessa täällä pystyy edelleen kuitenkin vaihtamaan fiilistä erivärisillä tekstiileillä, vaikka vaaleanpunainen onkin tällä hetkellä aika vallitseva väri.

livingroom4livingroom5

Pikkuhiljaa pitkin kevättä ja kesää toteutettu muutos on kyllä tehnyt ihan huikean eron viihtyvyyteen. Viihtyvyys onkin ollut meillä kaikessa ykkösenä valintoja tehdessä, toisena ollaan meititty muunneltavuutta ja käytännöllisyyttä. Sohvapöydässä plussaa oli myös se, että alahyllylle saa kätevästi läppäreitä, lehtiä ja muuta pientä sälää pois tieltä.

Postaussarjan aiemmat osat pääsette lukemaan täältä ja täältä.

Mitäs te pidätte muutoksesta?

14 kommenttia:

 1. Hyvältä kyllä näyttää, vaikka seinien väri aluksi mietitytti. :) Mistä sohva on hankittu? Tuo ikean raitamatto on kyllä omallekin ostoslistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sohva on Sotkasta, Pohjanmaan Kalusteelta :)

   Poista
 2. Tuo taulu on kyllä ihan "nappi"! 😊todella hieno.
  Osaltaan valaisee!

  VastaaPoista
 3. Näyttää paljon kivemmalta ja kodikkaammalta kuin vanha! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä ja kotoisalta!

  Mistä tuo sohvapöytä on peräisin? Samantyylinen hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sohvapöydän alkuperää en valitettavasti osaa sanoa, kun ostettiin tosiaan käytettynä, eikä tuossa ole mitään, mistä alkuperä löytyisi.... Toivottavasti löydätte kuitenkin etsimänne!

   Poista
 5. Vau mikä muodonmuutos, tosi hyvältä näyttää! :) Varsinkin tuo iso talu tuolla sohvan takana sopii älyttömän hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Hei miten mää oon missannu tän postauksen vaikak oikeesti oon oottanu niistä ekoista kuvista lähtien et nään tän lopputuloksen? :'D

  Ei voi muuta sanoa ku IHANA! :D Nuo verhot, taulu ja matto on ehottomasti meikän suosikkeja! Voin kuvitella että tuolla viihtyy huomattavasti paremmin ku ennen, kuitenki kyseessä ihan älyttömän iso ja hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en tiiä? Siksi että oon ollu viime aikoina aika epäaktiivinen bloggari? :D

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!