Tutoriaali -- Juhlakampaus alle 10 minuutissa | Kissanpäiväkimara: Tutoriaali -- Juhlakampaus alle 10 minuutissa

lauantai 27. joulukuuta 2014

Tutoriaali -- Juhlakampaus alle 10 minuutissa

Mun fiftarilookin kampaus on yksi niistä harvoista kampauksista, joita mä ylipäätään osaan. Naurettavan helppo ja nopea nuttura, joka taipuu moneen tyyliin. Kuulemma myös hämmentävä, sillä parhaimmillaan tuohon riittää valkin lisäksi kuusi pinniä ja panta. Niin hämmentävä, että multa toivottiin tutoriaalia, joten täältä pesee. Kampaus onnistuu aika monen mittaisiin hiuksiin kivuttomasti, kunhan nyt ponnarille yltää niin pitäis riittää. Pidemmät hiukset toki saa aikaan muhkeamman rullan. Tähän ei myöskään tarvita lämpökäsittelyä, eli siinäkin mielessä tää on oikein mainio vaihtoehto.

nutturatutorial1

Tähän siis tosiaan tarvitaan välineitä hiusharjan ja lakan lisäksi vain tuollainen kuminauhalla varustettu valkki, muutama pinni ja panta peittämään kuminauha. Mulla on noita valkkeja itseasiassa kaksikin, tuo Urban Outfittersiltä ostettu on itselle kivempi. Glitteristä olen ostanut toisen, mutta siinä valkkiosa on hitusen lyhyempi ja paksumpi, jolloin lopputuloskin on vähän muhkumpi.

nutturatutorial2

Alkutilanne on siis suoriksi ja takuttomiksi harjatut hiukset, jakaus normaalissa paikassa missä kukakin sitä nyt tykkää pitää. Parhaiten kampaus onnistuu, jos hiuksia ei ole ihan just pesty. Jos hiukset on kuitenkin tosi puhtaat ja liukkaat, kannattaa suihkauttaa sekaan vähän suolasuihketta pientä karheutta tuomaan.

nutturatutorial3

Seuraavaksi valkki asetetaan päähän niin, että kuminauha jää vähän hiusrajan yläpuolelle ja valkki tulee takaraivon alle. Luonteva paikka löytyy vaan kokeilemalla itse, ideaalitilanne ois se, ettei valkki ponnahda ihan samantien irti päästä, vaikka hiukset toki liukuu valkin alla helposti ja nousee siksi vähän koholle. Eipähän ole lättänä tukka.

nutturatutorial4

Tämän jälkeen hiukset vaan yksinkertaisesti nostetaan ja käännetään valkin alle. Hiusten latvat tungetaan valkin alle mihin ne nyt vaan sattuu sopimaan piiloon. Helppoa kuin mikä.

nutturatutorial5

Melkein valmista! Seuraavaksi huolitellaan etuosa ja asetellaan hiukset pinnien avulla niin, että valkin päät jää piiloon. Kuminauhaa voi varovasti tarvittaessa siirtää pikkuisen suuntaan tai toiseen, mutta yleensä se on paras jättää tässä vaiheessa jo rauhaan. Pinnejä tarttee eniten nimenomaan sivuille valkin päihin, pari voi työntää takaraivoon valkin suuntaisesti antamaan lisätukea, mutta valkki kyllä pysyy paikoillaan ilmankin, kunhan sivut on kunnolla tuettu. Pinnien paikat vaihtelee mulla kerrasta toiseen riippuen siitä, miten hiukset milloinkin asettuu.

nutturatutorial7nutturatutorial6

Panta päähän ja ta-daa! Aikaa meni alta 10 minuuttia. Lakkaa päälle ja valmiina ollaan. Ilmettä voi muuttaa vaihtelemalla pantoja tai vaikka helmipinneillä. Tää kampaus sopii moneen menoon ihan juhlista arkilookiin, mekkoihin ja farkkuihin.

Mitäs tykkäätte? 

PS. Me ollaan jo laivalla! ♥ Tukholman tunnelmia pääsee reaaliaikaisemmin tsekkailemaan Instagramin kautta nimimerkillä @tiiiinasi!

14 kommenttia:

 1. Onpa helpon ja kivan näköinen kampaus. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kampaus! Ihan must jos ois tukkaa vähä enempi, mutta nyt oon mieltynyt lyhyeen malliin. Joku päivä ehkä vielä kasvatan, joten täytyy laittaa korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä, tähän ei kuitenkaan mitään superpitkää tukkaa tarvi :)

   Poista
 3. On kyllä hyvännäköinen, mutta kuitenki simppeli tehä! Sopii sulle tosi kivasti Tiina! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno on, enkä olis arvannu, että on noin yksinkertainen. Täytyy yrittää metsästää tuommoinen tukkapömpeli, niin pääsee itsekin kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glittereissä on ainakin ollut noita :)

   Poista
 5. No johan selkis! :DD

  ps. olin kommentoimasa että näytätpä kauniilta taas näissä, mutta sitte scrollasin takas tuohon duckface kuvaan ja tulin siihen tulokseen että jos kirjotan tolleen niin sen voi tulkita myös kettuiluna :'''D No oot kyllä söpö ankkakin! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ankka kiittää! :D ei jaksa kovin montaa kuvaa peräkkäin olla normaalisti :D

   Poista
 6. Pitääkö mun nyt käydä taas hamstraamassa lisää tukkakamaa varastoihini, kun on PAKKO saada tuommonen(kin) valkki!! :D Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 7. Saakohan noita valkkeja muualta kuin glitteristä, esim. netistä tilaamalla? Turhan pitkä matka glitteriin ja tuo nuttura on ihana;)
  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile googlettaa esim. Scünci Vintage Hair Roll Kit :) Ebaysta ainakin pitäisi saada :)

   Poista

Kiitokset niin ruusuista kuin risuistakin! Kaikki asialliset kommentit julkaistaan ja pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian!